Карл Фроч: Ф'юрі виставляє себе ідіотом

Карл Фроч: Ф'юрі виставляє себе ідіотомБританський чемпіон світу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) завжди намагається психологічно впливати на суперника, щоб вивести його з себе і потім скористатися цим у поєдинку. Те саме зараз він намагається робити з українцем Олександром Усиком (21-0, 14 КО), постійно висловлюючись про нього в негативному ключі.

Однак, у даному випадку у Тайсона нічого не вийде, вважає його співвітчизник і екс-чемпіон Карл Фроч, тож тим самим Ф'юрі лише виставляє себе в непривабливому світлі.

Нагадаємо, бій Усік-Ф'юрі запланований на 18 травня у Саудівській Аравії.

«Я думаю, якщо Ф'юрі переборщить з наїздами на Усика, намагатиметься применшити його досягнення і списувати його, як “несправжнього” супертяжа та посереднього боксера, він виставить себе у дурному світлі. Це просто смішно, — каже Фроч. — Якщо Ф'юрі хоче говорити, що він (Усик) — сміття, що він те й це, що він роздутий середньоваговик, — це не дуже добре для нього. Тим самим він просто виставляє себе ідіотом.

Водночас це частина гри — применшити значення суперника, списати його з рахунків, забратися до нього в голову і вивести з себе на рингу, — зазначив Карл. — Саме це Ф'юрі робив із Кличком упродовж усього їхнього бою, з першого по дванадцятий раунди. Але з Усиком йому це не вдасться, тож думаю, у нього проблеми, і на нього чекає дуже важкий бій».

Інший британский экс-чемпион рахує, що Усику буде складно з Ф'юрі, тому що той - єдиноріг

 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне