Тайсон Ф'юрі: Можу померти після бою з Усиком, не можна задивлятися на наступні бої

Тайсон Ф'юрі: Можу померти після бою з Усиком, не можна задивлятися на наступні боїЧемпіон світу за версією WBC у суперважкому дивізіоні британець Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) в інтерв'ю розповів про своє самопочуття, перенесення зірваного поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу проти українця Олександра Усика (21-0, КО) на 18 травня, прокоментував негативні висловлювання на свою адресу, висловився про своє розсіченнгя і озвучені раніше плани на ще п'ять поєдинків.

— Схоже на те, що ви у чудовій формі. Ви почуваєтеся добре?
- Я відчуваю себе добре. Я так завжди почуваюся. Я в хорошій формі, я пройшов тримісячний табір до крайнього бою, який не відбувся через розсічення. Так що я у фантастичній формі, готовий вийти на бій за кілька тижнів. Я відпочив, відновився і готовий повернутися знову до табору наступного тижня.

— Я вже обговорював із вашим менеджером, як за 24 години все перешикувалося після вашого розсічення. Але як ви психологічно пройшли через це?
- Знаєте що? У цій грі лайно трапляється. Це не було вперше, це не буде востаннє. Бої зриваються через травми. Що є те є. Спочатку я був розлючений, думав, що бій зірвався, бо в нас не було дати. Але як тільки ми отримали нову дату через 2 дні це була фантастика. Все добре.

— Ви раді, наскільки швидко все наважилося?
- Так, було добре. За кілька днів ми все вирішили, і все стало добре.

— Дозвольте спитати вас про розсічення. У вас буде достатньо часу для спарингів до 18 травня?
— Розсічення вже зажило. Розсічення потрібно 8 тижнів для загоєння. Маю 15 тижнів від розсічення до дати бою. Тож у мене багато часу. Я не турбуюся про розсічення. Якщо воно відкриється в бою - *** з ним! У мене було багато розсічень у минулому. Це бій.

— Ви опублікували відео після перенесення бою про людей, котрі закликали вас завершити кар'єру. Ми знаємо, як гостро публіка реагує на події. Чи ви здивовані деякими особами з індустрії боксу?
— Я не маю до цього інтересу. Слова людей ніколи не завдадуть мені шкоди. Це як вода, яка стікає по моїх  плечах. Люди не коментують, коли у тебе справи йдуть добре. І якщо в тебе не буде негативних людей чи хейтерів, це не означає, що ти погано працюєш. Люди постійно несуть нісенітницю про мене, але я на магістралі, я руйную все на своєму шляху. Людям поср*ть, перемагаєш ти чи програєш. Тут навіть нема чого говорити. Ви – ніхто! А в цій грі ти маєш бути тим, хто заробляє гроші.

— Будь-які публікації — це добрі публікації.
— Я теж у це вірю.

— Які ваші почуття про звання абсолютного чемпіона? Чи змінилися вони? Я знаю, раніше ви висловлювалися, що слинки у вас на це не біжать, але зараз перед 18 травня ми знаємо, що нового чемпіона нагородить Леннокс Льюїс, чи має для вас це значення?
— Могло б мати для нормальної людини. Але коли є такий боєць, як я, це просто ще один бій. Це бізнес для мене. Я казав вам це раніше – це бізнес. Абсолютний чемпіон - це фантастика, але я вже вигравав усі пояси в боксі, я цього всього досягав. Все що я роблю зараз – це бонус. Я роблю це, бо хочу це робити. Якщо я не роблю це — значить, я більше не повинен це робити.

— Ви казали, що у вас попереду два бою з Усиком, бій з Ентоні Джошуа, і якщо він захоче другий, то буде другий, потім реванш із Нганну, і це буде лише початок.
 — Слухайте, я приймаю лише один бій за один раз. Я можу отримати пошкодження мозку та померти у першому бою з Усиком. Не можна задивлятися на наступні бої. Мене може поїзд переїхати, хтозна. Один бій за один раз. І ти кажеш, як ти почуваєшся після. Якщо ти гарний, у формі, готовий, здоровий і без травм – то роби щось знову. Якщо ні – завершуєш кар'єру.

 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне