«У Усіка чудовий шанс побити Ф'юрі». Експерт бачить спад чемпіона

«У Усіка чудовий шанс побити Ф'юрі». Експерт бачить спад чемпіонаРедактор британського видання The Sun Колін Харт в інтерв'ю для популярного YouTube-каналу про бокс прокоментував оголошений на 8 березня поєдинок між Ентоні Джошуа і екс-чемпіоном UFC камерунцем Френсісом Нганну.

Аналітик також висловив сумніви, що його співвітчизник Тайсон Ф'юрі виграє поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у поєдинку Олександром Усиком.

— Який поєдинок ви очікуєте між Ентоні Джошуа та Френсісом Нганну?
 — Я не сподівався навіть, що Тайсон Ф'юрі поб'ється з Френсісом Нганну. Але це відбувається. Якщо ви кажете, що це велика подія, то це все через Джошуа і через те, що трапилося в бою Нганну з Ф'юрі. 

Я буду з вами чесний, я вважаю, що Нганну побив Ф'юрі. Це було близько, але на моїх записках він був переможцем. 

Звичайно, технічно Нганну не повинен бути в одному рингу з Джошуа з очевидних причин. У нього лише один бій за правилами Квінсберрі, але він довів у цьому єдиному поєдинку, що він може бути екстремально небезпечним. Джошуа, враховуючи те, що сталося з Ф'юрі, буде подвійно обережним.

 — Елементу сюрпризу у Френсіса в боксерському рингу вже не буде, чи це буде на руку Джошуа?
- Безперечно. Дивіться, Нганну не боксер, але він довів, що якщо ти не дуже обережний, і якщо він ударить тебе в підборіддя, ти можеш відлетіти в нокаут. Джошуа вже має це попередження, перш ніж він вийде в ринг. Він знає і розуміє, що Нганну вибухне після 3-4 раундів.
Я вірю, що Ф'юрі не був на 100% у тому бою. Я вважаю, він був самовдоволеним. Я не думаю, що він тренувався як належить — так, як він тренується зараз до Усика. Це був один із чинників, чому Нганну виконав цей сенсаційний удар у третьому раунді.

— Чи змінить переконлива перемога Джошуа над Нганну перспективу потенційного поєдинку між Ф'юрі та Джошуа у майбутньому?
 -Я знаю одне - британські фани боксу хочуть побачити один бій більше за всіх інших, і це Ентоні Джошуа проти Тайсона Фьюрі. Тепер, якщо Ф'юрі пройде Олександра Усика… Хоча в мене є сумніви. Я не знаю думки інших, але я думаю, Усик має чудовий шанс стати першим, хто поб'є Ф'юрі. Тому що я вважаю, що у Тайсона почався спад. Він активний вже 15 років, і я не думаю, що його настрій такий самий, який був кілька років тому. Я думаю, що зараз він поводиться більше, як знаменитість, ніж як боксер. І тепер у нього життя з серіалом Netflix і таке інше. 

Якщо Ф'юрі пройде Усика, і Джошуа виживе в бою проти Нганну, що, я вважаю, він зробить, є можливість наступної осені побачити бій, який хоче побачити вся Британія - це Ф'юрі проти Джошуа.

 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне