Аллен застеріг Ф'юрі: З Усиком треба битися, як із Кличком

Аллен застеріг Ф'юрі: З Усиком треба битися, як із КличкомБоєць суперважкої вагової категорії з Великобританії Девід Аллен (19-6-2, 16 КО) дав інтерв'ю для місцевого YouTube-каналу про бокс.

Якийсь час тому інтернет облетів фрагмент спарингу між Алленом та нинішнім об'єднаним чемпіоном з України Олександром Усиком (21-0, 14 КО), в якому Олександр потряс британського опонента, але не став розвивати ситуацію. Британець засвоїв урок із тих спарингів і висловив свою точку зору на майбутній поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу між його співвітчизником, чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) та Усиком.

— Який відсоток Тайсона Ф'юрі потрібен для поєдинку з Олександром Усіком?
 - 100%. Я думаю, що потрібний такий Тайсон, який бився з Кличком. Ось що я думаю нам потрібно. Не такий, як у другому та третьому бою з Уайлдером. Потрібен такий, як був із Кличком.

 - Чому не такий, як у другому поєдинку з Уайлдером, коли він просто розтоптав свого опонента?
— Я вважаю такого бійця, як Усік — його вже кілька разів намагалися забикувати, забути... Так, я приймаю такий аргумент, але вважаю, що тоді він опиниться в руках Усіка. Я вважаю, що шлях до перемоги над Усиком — це зривати його спроби.

Я спарингував з ним. Після того, як він вразив мене в останньому раунді, вони відправили мені 10-секундне відео. А я просив їх відправити мені повних чотири раунди. Вони мені так і не надіслали. І причина цього в тому, що я дурачився у рингу і робив всяке таке до такої міри, що коли я закінчив спаринг, мені сказали: «Ми не б'ємося з Тайсоном Ф'юрі і ми відправимо тебе назад». Так ми й домовились. Я провів багато раундів, намагався на нього тиснути, намагався його бикувати. Це не працювало, бо він майстер у цьому. Він робив це багато років. Я вважаю, що потрібно зривати його спроби — багато помилкових ударів, багато рухів розорганізують його. Такий ось Усік. Він не найсильніший боєць фізично, він не найбільший панчер. Ось цим [показує на скроню] він виграє бої.

Я вірю, що Тайсон єдиний, хто може побити його у його грі. Щиро кажучи, тільки так можна побити Усика. Всі ці розмови про розмір  - Тайсон буде у своєму розмірі. Розмір не завжди означає, що треба бикувати і тиснути. Він же може працювати джебом, як у бою з Кличком. Ось як я бився б на його місці. Я б використав ту саму тактику, яку він використав у бою з Кличком. Це все на мій досвід зі спарингів.

 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне