Едді Хірн: Більшість бійців послали б Ф'юрі

Едді Хірн: Більшість бійців послали б Ф'юріПромоутер колишнього чемпіона суперважкої ваги (понад 90,7 кг) із Британії Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) Едді Хірн поспілкувався із представниками ЗМІ в Ірландії. Функціонер дав свій коментар на слова Джона Ф'юрі про Джошуа, висловив думку про можливість проведення поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу між об'єднаним чемпіоном з України Олександром Усиком (20-0, 13 КО) та чемпіоном WBC з Британії Тайсоном Ф'юрі (33-0-1 , 24 КО), вибрав фаворита головного бою хевівейту, а також прокоментував твіт промоутера Тайсона Френка Уоррена, розділ гонорару 70 на 30 та слова Карла Фроча про Ф'юрі.

- Ентоні Джошуа повертається 1 квітня. Я не знаю, чи бачили ви коментарі Джона Ф'юрі. Йому здається, що ви причина того, що поєдинок Ф'юрі - Джошуа не відбудеться. І що Джошуа заробить більше грошей у іншому місці. Якою буде ваша відповідь?
 — Я думаю, день, коли я почну приймати поради або слухати, що говорить Джон Ф'юрі, буде дуже сумним днем для моєї кар'єри та для мого бізнесу. Але я у будь-якому випадку знімаю піджак. [знімає піджак] Тримайте мене семеро!

- Судячи з останнього твіту Френка Уоррена, здається, що бій Ф'юрі - Усик у силі. Ви згодні?
 - Може бути. Так, це чудовий поєдинок. Сподіваюся, що він відбудеться. Я здивований, якщо він відбудеться 29 квітня. Але сподіваюсь, що він буде. І судячи з твиту вчора, звучить, як бій у силі.

- Хто лідер цього поєдинку?
 - Тайсон Ф'юрі. Я вважаю його фаворитом поєдинку, але Усік приголомшливий боєць. Але гадаю, що розмір буде різницею. Хоча я вже казав таке раніше.

 — Через розділ гонорару 70 на 30 Карл Фроч каже, що Тайсон Ф'юрі — це ходяча суперечка.
- Так, він ходяче протиріччя. Але він отримав 70 на 30, він добре спрацював. Але лише ці 70 на 30 через Олександра Усика. Більшість бійців сказали б: "Пішов на ***! Ти знущаєшся?" Усик каже: "Якщо так потрібно, значить я прийму". 

Ви повинні зрозуміти, що Тайсон Ф'юрі ніколи за мільйон років не думав, що Олександр Усик прийме 70 на 30. Але коли він погодився, це напевно змусило його прийняти поєдинок. Так що вам потрібно віддати належне Усіку.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне