Хірн відреагував на зрив бою з Ф'юрі: Не згоден з Усіком

Хірн відреагував на зрив бою з Ф'юрі:  Не згоден з УсікомБританський промоутер Едді Хірн, який представляє інтереси екс-чемпіона суперважкого дивізіону Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО), в інтерв'ю місцевим ЗМІ прокоментував зрив поєдинку за звання абсолютного чемпіона між володарем трьох титулів Олександром Усиком (20-0, 13 КО) та чемпіоном WBC з Британії Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО).

Обставини, які передували розвитку переговорів, нагадали Хірну події з організацією поєдинку між Ф'юрі і Джошуа. Функціонер закликав віддати Усіку належне, але висловив незгоду з його вимогою до реваншу.

— Давайте тепер поговоримо про ситуацію, що постійно змінюється, з боєм Ф'юрі - Усик. Алекс Красюк сказав, що бій скасовано, Френк Уоррен сказав, що вони все ще намагаються. Ви як інсайдер у боксі, як ви це сприйняли?
— Перш ніж відповісти на це запитання, я можу розповісти.

 — Я питаю вас.
— Ви питаєте мене, і це лише моя думка. Це виважена думка, але вона не може бути фактичною, тому що я не беру участі в цих переговорах. Моя виважена думка така. Багато спільного між цим процесом і тим, що був із Джошуа. У цьому процесі нас просили прийняти дещо, і Ф'юрі не вірив, що ми це приймемо. То була дата 3 грудня. Джошуа був лише після бою з Усіком наприкінці серпня. Тож у перший тиждень вересня він навіть не тренувався. Ми просили 17 грудня, а вони сказали – 3 грудня чи бою не буде. Я сказав: "Боя не буде". Поговорив із Джошуа, а він мені сказав: "*** з ним, зробимо це 3 грудня!" 

 Ми повернулися до переговорів і сказали: "Ми у справі". Після цього ми бачили різні речі в соцмережах - і все нарешті накрилося. 

У цьому випадку я впевнений, що Тайсон Ф'юрі взагалі не вірив, що Олександр Усик прийме розділ гонорару 70 на 30. Ви повинні віддати величезну повагу Олександру Усику за те, що він прийняв 30%. 60 на 40, я вважаю, було б правильно, але в будь-якому випадку Тайсон Ф'юрі добре спрацював. За допомогою блефу або за допомогою геніальності він отримав відмінну угоду. І потім раптом Усік прийняв умову. Дер*мо! А потім ідуть інші моменти. Ще раз, через те, що я чув і з розуміння бізнесу, звучить так, що розділ гонорару — це проблема. Тайсон Ф'юрі каже: "Мені не потрібний реванш! Викреслюємо реванш!" Це неправда, я гадаю. Тайсон Ф'юрі, Френк Уоррен — усі ці люди хотіли б умову на реванш у подібному поєдинку, на мою думку. Олександр Усик, напевно, також цього хотів, бо це дає йому два великі бої.

Тепер розділ гонорару на реванш. Перший бій Усіка та Джошуа був 70 на 30 за умовою обов'язкового претендента. Реванш був 50 на 50.

- Чого хотів і Ф'юрі.
- Може бути.

— Але Усік захотів 70 на 30 на користь переможця. 
— Коли ти приймаєш розділ гонорару, який ти вважаєш несправедливим, такий, як 70 на 30, такий і буде наступний хід. Ти кажеш: "Я приймаю 70 на 30, але якщо я виграю, я хочу 70 на 30 на свою користь у реванші". 

Насправді в цьому я не згоден з Олександром Усиком. Я поважаю, я розумію, тому що він не повинен був приймати 70 на 30 спочатку, але реванш 70 на 30 це надзвичайно протилежно. Розумієте? Тому що це дійсно підкреслює, що є суттєва сторона А в першому бою і ти перекручуєш все в інший бік, і міняєш місцями поділ гонорару. Розумієте? Мені здається 50 на 50 — це несправедливо через поділ у першому бою, але 60 на 40 на користь Олександра Усика було б дуже справедливо для реваншу. 

Я думаю, вони можуть прийти до цього. Мені здається, що бій не відбудеться 29 квітня. Я ніколи такого не робив. У суботу залишиться 5 тижнів. Напевно, для такого бою погано, якщо він відбудеться 29 квітня, говорю з усією чесністю, але з Ф'юрі ти ніколи не знаєш. Але насправді я вважаю, що вони домовляться в майбутньому.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне