Красюк про бій Усік – Ф'юрі: Є розмови про кінець року

Красюк о бое Усик – Фьюри: Есть разговоры о конце годаПромоутер об'єднаного чемпіона суперважкої ваги (понад 90,7 кг) з України Олександра Усика (20-0, 13 КО) Олександр Красюк розпочав переговори з Queensbury Promotions щодо організації обов'язкового захисту Усика проти претендента з Британії Деніела Дюбуа.

Український промоутер в інтерв'ю для британських ЗМІ ще раз торкнувся теми зірваного поєдинку за звання абсолютного чемпіона з Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) та відповів на питання про можливу організацію головного бою хевівейту в майбутньому.

— Розділ гонорару — це не реальна причина, чому бій не відбувся. Це просто була точка, де все вибухнуло. Коли все накопичувалося, накопичувалося, всього ставало більше, більше і більше - і певного моменту ти просто стаєш перевантаженим цим усім. Це те, що сталося з Усіком. Він сказав: «Слухай, це так складно. Я хочу це дуже сильно, але це просто малоймовірно. Якщо ми погодимося на все зараз, з'явиться ще щось, на що нам треба буде погодитися. Давайте мати почуття власної гідності. Давайте підемо від цього. Якщо бій не відбудеться зараз, ми маємо позицію об'єднаного чемпіона. Ідемо до обов'язкових претендентів. Я маю підкоритися, у мене є таке зобов'язання. Дюбуа, Хрговичу, хто завгодно. Я пройду їх і в певний момент я отримаю шанс обговорити поєдинок знову за звання абсолютного чемпіона».

— Френк Уоррен стверджував, що поки ви вели переговори, Усік уже покинув табір. Він полетів із Туреччини до Польщі і потім поїздом приїхав до Києва.
— З усією повагою, я маю внести поправки, бо Усік залишив табір після того, як ми скасували переговори і після того, як ця інформація стала публічною. Він сів на літак із Анталії до Варшави, а потім сів на автомобіль із Варшави до Києва. Але це не сталося того дня, який згадував Френк. Це сталося через 2 дні після цього.

— Я думаю, люди люблять когось звинувачувати, чи не так?
— Так, і ось чому я апелюю до людей — перестати звинувачувати когось. Просто насолоджуйтесь боксом, яким він є, і спробуйте трохи почекати. Можливо, якось цей поєдинок відбудеться.

— Ви думаєте, що Саудівська Аравія повернеться до цього поєдинку?
— Ти ніколи не знаєш, бо це може бути, а може, й не бути. У нас є деякі розмови на кінець року, але на той час Тайсон Ф'юрі повинен залишитися чемпіоном, Усік повинен залишитися чемпіоном, і ми повинні зробити всі угоди, які задовольнять кожну сторону. І в певний момент, коли контракт буде підписано, ми зможемо сказати — так, ми набагато ближче до бою, ніж ми раніше були.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне