Красюк: Бій Усик-Фьюрі малоймовірний на даний момент

Красюк: Бій Усик-Фьюрі малоймовірний на даний моментПромоутер володаря трьох титулів у надважкій вазі (понад 90,7 кг) українця Олександра Усика (20-0, 13 КО) Олександр Красюк в інтерв'ю для британських ЗМІ розповів про стан справ з організацією поєдинку за звання абсолютного чемпіона між Усиком та чемпіоном WBC із Британії Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО).

За словами промоутера, ймовірність зриву головного поєдинку дивізіону вища, ніж ймовірність того, що він відбудеться.

«Я сказав би так — ймовірніше, що він не відбудеться, ніж відбудеться, - сказав Красюк. - Нинішній тиждень – це дедлайн. Завтра якимось чином ми очікуємо отримати чернеток угоди. Його розгляд, мабуть, займе деякий час. Не знаю, цей тиждень має бути точно дедлайном для всіх нас.

Але хороша річ у тому, що обидва бійці стверджують, що хочуть бою. Я на 500% знаю, що Усік хоче. Це найкрутіша річ, яку він хоче. Насправді він не дивиться на Тайсона Ф'юрі. Він дивиться на титул WBC. Єдиний, якого не вистачає у його колекції. Так що якщо Тайсон не хоче битися з Усіком, чому б йому не залишити титул у вакантному.

Знаєте, іноді WBC може надати чемпіонам якийсь особливий статус. Віталій Кличко був "вічним" чемпіоном WBC. Можливо, Тайсон Ф'юрі буде чемпіоном WBC "у відмовках" чи щось таке? Він залишить титул вакантним і ми зможемо побитися за абсолютного чемпіона, тому що Усік прагне статусу абсолютного чемпіона. Це не особисто про Тайсона Ф'юрі, тому що він такий популярний тощо. Єдина причина, чому Усік хоче битися з Тайсоном — це тому, що він чемпіон WBC».

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне