Красюк розповів, чому Усик вийшов із переговорів

Красюк розповів, чому Усик вийшов із переговорівКрасюк розповів, чому Усик вийшов із переговорівПромоутер володаря трьох із чотирьох головних титулів у надважкому дивізіоні (понад 90,7 кг) українця Олександра Усика (20-0, 13 КО) Олександр Красюк на прикладі розповів, на що були схожі переговори про поєдинок за звання абсолютного чемпіона між Усиком і чемпіоном WBC з Британії Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО), які так і не досягли позитивного результату.

«Люди у соцмережах продовжують запитувати мене — хто вийшов із переговорів, чому? Нині це вже ясно. Команда Усіка вийшла з переговорів. Яка була причина? Щоб пояснити, яка була причина, мені потрібно, мабуть, здійснити аналогію.

Давайте уявимо, що є людина на ім'я Люк, яка володіє Lamborghini Urus, яка коштує 300 тисяч євро. І ти хочеш купити цей автомобіль. Ти настільки сильно хочеш його купити, що готовий переплатити, і ти хочеш володіти ним зараз. І ти приходиш до цієї людини на ім'я Люк і робиш їй пропозицію. Ти знаєш, що автомобіль коштує 300 тисяч і ти кажеш: "Слухай, чол, мені подобається твоє авто, я хочу його і можу запропонувати тобі 500 тисяч, бо дуже його хочу".

У цей момент Люк розуміє, що в тебе дуже сильне бажання і він починає вичавлювати з цієї переваги. Типу, О'кей, ця людина дуже сильно її хоче. Він підходить до тебе і каже: "Ти можеш отримати його за 1 млн". А ти реагуєш нормально: "Кинь, це ж смішно. 1 млн - це занадто багато", але ти все ще дуже сильно його хочеш. І ти погоджуєшся, і в тебе є почуття, що ти задовольняєш потреби і ти на межі того, щоб заволодіти автомобілем».

"Але раптом диявол розкрився з деталей. Він приходить і каже: "Ти маєш заплатити 1 млн, але ти також маєш покрити вартість страховки, яка була в мене в минулому, ти маєш відшкодувати вартість палива за весь час, поки я користувався автомобілем, заплатити оренду за мій будинок, заплатити за навчання мого сина", і багато інших подібних речей. І в кінцевому рахунку він говорить тобі, що ти можеш тільки водити цей автомобіль, і в тебе немає права володіти ним і продати його.

І в цей момент ти розумієш, що угода не виглядає, скажімо так, справедливою. І що ти робитимеш далі? Ти йдеш. Тому що немає сенсу продовжувати».

«Ми можемо виправдати людину на ім'я Люк. Це його автомобіль, він його власник і має право продати його. Він саме той, хто вирішує, що робити. Можливо, він хоче володіти ним, як і інші. І не можна звинувачувати його за це, бо він насправді той, хто ухвалює рішення про своє авто. Тож це свого роду приклад для того, щоб показати, що трапилося у наших переговорах».

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне