Тренер Уайлдера: Мене не здивує перемога Усика над Ф'юрі

Тренер Уайлдера: Мене не здивує перемога Усіка над Ф'юріМалік Скотт, тренер екс-чемпіона світу в надважкій вазі Деонтея Уайлдера, не бачить явного фаворита в назріваючому поєдинку володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика проти чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі.

«У цьому бою рівні шанси, абсолютно рівні шанси. Я не вірив би, що тут шанси 50 на 50, якби Усик бився з Ф'юрі під керівництвом Бена Девісона. Але я думаю, що якщо Усик поб'ється з Ф'юрі із зали Kronk, то цей Тайсон більш вразливий. Так, він небезпечніший, але й уразливіший.

Я вірю, що Усик має ноги, щоб уникнути клінчів і навалювання масою. Мені здається, він знає, як поводитись проти великого суперника. Але ми також маємо Ф'юрі, який знає, як битися з маленькими опонентами. Тож усе зводиться до навичок. А в цьому плані немає нікого більш майстерного, ніж Усік. Але потім ти думаєш, що він б'ється з Ф'юрі. І серед великих бійців немає нікого вмілішого, ніж Тайсон.

Я думаю, цей бій зводиться до того, хто майстерніший, а не до того, хто більше, а хто менше. Фанати боксу дивляться на Ф'юрі. Запитайте будь-яку людину, чому Ф'юрі переможе Усика, і він автоматично скаже, що через розміри.

Усик досить добре б'ється з великими хлопцями. Подивіться, що він двічі зробив із Ентоні Джошуа. Так, Ф'юрі - не Джошуа, але Усік знаходить спосіб перемогти. Це його чемпіонська ментальність.

Це чудовий бій. У мене тут 50 на 50. Мене не здивує перемога Усіка. І, звісно, для мене не стане сюрпризом перемога Ф'юрі.  Мене турбує, щоб Деонтей Уайлдер отримав шанс поборотися з переможцем і стати дворазовим чемпіоном світу у надважкій вазі», - сказав Скотт в інтерв'ю YouTube-каналу iFL TV.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне