Едді Хірн упевнений, що Ф'юрі відмовиться від бою з Усіком заради поєдинку з Джошуа

Едді Хірн упевнений, що Ф'юрі відмовиться від бою з Усіком заради поєдинку з ДжошуаВідомий промоутер Едді Хірн вважає, що якщо Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик не зможуть домовитися і провести бій за безперечний титул у надважкій вазі, то це зіграє йому на руку.

На думку промоутера, такий розвиток подій гарантує, що Тайсон влітку поб'ється з його підопічним Ентоні Джошуа.

«Ви пам'ятаєте, як Ф'юрі ставив умови Джошуа, що він має підписати контракт протягом 24 годин тощо. Причина, через яку Тайсон не міг битися з «Ей Джеєм» 17 грудня, тому що він розраховував зустрітися з Усиком у лютому, але при цьому вимагав погодитися на бій з ним 3 грудня. Я не знаю, що буде з поєдинком Ф'юрі та Усика, але ми готові зустрітися з ним влітку.

кщо Усик не поб'ється з Ф'юрі, то Джошуа зустрінеться з ним влітку. Звісно, спочатку треба перемогти Франкліна. Як вам такий варіант? Якщо чесно, я сумніваюся, що поєдинок між Усіком та Ф'юрі відбудеться.

Я можу поділитися своєю думкою. Кажу вам, якщо цей бій не відбудеться, то Ентоні поб'ється з Ф'юрі. Я говорю вам, Джошуа прийме цей поєдинок і він прийме бій з Уайлдером. Я про це багато думав і мені здається, що Джорджу Уоррену цей варіант набагато цікавіший. Не дивуйтеся, якщо ви побачите влітку поєдинок між Ф'юрі та Джошуа. Ця подія набагато більша, ніж бій проти Усика», - сказав Хірн.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне