Боб Арум назвав умови для організації бою між Ф'юрі та Джошуа

Боб Арум назвав умови для організації бою між Тайсоном Ф'юрі та Ентоні ДжошуаБоб Арум, співпромоутер чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, вірить, що поєдинок між його підопічним та Ентоні Джошуа все ще можливий.

За словами промоутера, «Ей Джей» є найпривабливішим опонентом для Тайсона після українця Олександра Усика і якщо бійці виграють свої наступні поєдинки, то є велика ймовірність, що зустрінуться у ринг до кінця року.

«Зрештою, якщо Ф'юрі досягне успіху в бою з Усиком, то найкращий варіант для нього - це Джошуа. Можу сказати одне, що цього разу їхня команда не зможе байдикувати, як це було раніше. Безумовно, я хотів би провести цей поєдинок, але Джошуа повинен перемогти, коли битиметься наступного разу.

Але ще раз хочу сказати - ми не можемо допустити, щоб хтось ледарював. У тому бою, про який ми говорили перед поєдинком із Чісорою, там були добрі умови, відсотки та все інше, але потім Джошуа відмовився. Добре, для цього могли бути причини, але наступного разу ми хочемо, щоб були прямі вироки. Це те, що ми шукаємо. Тільки в такому разі цей бій може бути закінчений.

Немає причин, чому цей поєдинок не може відбутися, але Ф'юрі спочатку має перемогти Усика, а Джошуа має перемогти хлопця, з яким б'ється», - сказав Арум.

Ф'юрі відреагував на бажання Хірна організувати бій з Джошуа замість Усика


 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне