Джошуа про перемогу над Франкліном: Можливості для нокауту були, але він знав, як його уникнути

Джошуа про перемогу над Франкліном: Можливості для нокауту були, але він знав, як його уникнутиБританець Ентоні Джошуа (25-3, 22 КО) прокоментував бій проти американця Джермейна Франкліна (21-2, 14 КО), який відбувся 1 квітня в Лондоні (Англія) і завершився його непоказною перемогою за очками одностайним рішенням суддів.

Нагадаємо, що для Джошуа це був перший виступ під керівництвом американського тренера Дерріка Джеймса і після двох поспіль поразок у 2021-22 роках. від українця Олександра Усіка.

Про закипання пристрастей після фінального гонгу:
«Усередині квадрата рингу вирує інша енергія, тож я вибачаюсь перед усіма , хто став свідком всього цього. Тому що ми насамперед спортсмени, і я поважаю Джермейна».

Про те, що не зміг перемогти достроково:
«Можливо, хтось інший і нокаутує його, можливо, навіть хтось із Британії. У Джермейна гарний стиль. Можливості для нокауту були, але він знав, як його уникнути. Повага до нього, він добре провів бій. Вони з командою добре підготувалися. Я повинен був його нокаутувати, але що я можу зараз сказати? Що зроблено, те зроблено, йдемо далі». 


Ентоні Джошуа переміг Джермейна Франкліна: відео кращих моментів бою


Про те, чи здивувала його «трималка» суперника:
«Коли люди виходять зі мною битися, я думаю, вони збирають іншу енергію. На мою думку, його переповнювала гордість. Він був тут, щоби проявити себе, а не для того, щоб відбути номер. Так, я хотів би його нокаутувати, тут жодних сумнівів. Але у найближчі 15 років все одно ніхто не згадає про цей бій».

Про найбільшу вагу в кар'єрі:
«Я особливо і не стежив за вагою, просто тренувався та спарингував. Ми проводили по 13-15 раундів і я відчуваю, що адаптував своє тіло. Про вагу я взагалі не парився».

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне