Хірн відвідав Джошуа до США і зізнався, що нервує

Хірн відвідав Джошуа до США і зізнався, що нервуєБританський промоутер Едді Хірн відвідав свого підопічного, екс-чемпіона світу Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) у США, де той готується до повернення на ринг під керівництвом американського наставника Дерріка Джеймса.

Нагадаємо, 1 квітня Джошуа має виступити в Лондоні (Англія) та провести бій проти Джермейна Франкліна (21-1, 14 КО).

Хірну сподобався нинішній стан Джошуа, але йому все рівно тривожно.

«Ей-Джей добре виглядає, але я нервуюся, — зізнався функціонер. — Люди кажуть, що це звичайний бій для Ентоні, але насправді все зовсім не так. Погляньмо на факти: він повертається після двох поразок найкращому боксеру у світі Олександру Усику, але ви самі бачили емоційний стан Джошуа після останнього бою. Франклін сповнений впевненості після бою з Ділліаном Уайтом і зараз виглядає кілограмів на 10 легше».

«Це великий момент для кар'єри Ентоні Джошуа. Люди говорять про його бої проти Уайлдера, Уайта та Ф'юрі, але йому треба перемогти 1 квітня», - зазначив Хірн. — Франклін — добрий боєць, який вийде на бій у повній готовності. Але Ей-Джей наполегливо працював у скоромному становищі. Тільки він, Деррік (Джеймс) та Еррол Спенс. Тільки наполеглива робота. Думаю, у цьому таборі він працював так, як ніколи раніше у житті, і дуже сподіваюся, що його виступ 1 квітня буде відповідним. Тому що я вірю, що він все ще на своєму піку».

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне