Гвоздик готується до повернення на ринг

Гвоздик готується до повернення на ринг

Фото: Instagram

Екс-чемпіон світу з напівважкої ваги (до 79,4 кг) українець Олександр Гвоздик (17-1, 14 KO) посилено готується до повернення на професійний ринг.

Днями 35-річний український боксер виклав у соцмережах фотографії, на яких можна побачити, як він спарингує у залі H.I.I.T SPORTS у містечку Камарільйо (штат Каліфорнія, США).

Раніше Гвоздик повідомив, що хоче відновити боксерську кар'єру, але поки що не підписував контракт на поєдинок.

Гвоздик зізнався, що головною причиною, яка спонукала його на повернення до боксу, став фінансовий чинник. За словами українського боксера, він має намір провести бій у листопаді.

«Я тренуюся 1-2 рази на день, зараз спарингую з Раміресом, але сказати що я роблю повноцінний кемп – ні, бо поки що немає ні дати, ні суперника. Тому поки що його починати безглуздо.

За суперником також неясно, хотілося б провести якийсь камбек-файт, щоб зрозуміти, де я по відношенню до мого стану, а також зрозуміти, чи ця ідея хороша в цілому, адже я намагаюся завжди бути реалістом.

У мене немає контракту із промоутерами, зараз я вільний агент, шукаю інші можливості.

Мотивація повернення на ринг? Знову здивую всіх своєю відмінністю від інших: на першому місці - гроші, але дуже глибоко у моїй голові є думка, що я ще щось можу в боксі.

Раніше я мав багато справ, а зараз багато вільного часу. Чому ні? Якби питання стояло тільки в грошах, я не повертався б», - сказав Гвоздик ресурсу Luckypunch.net.

Нагадаємо, свій останній бій Гвоздик провів у жовтні 2019 року, програвши титул WBC у об'єднавчому бою проти тодішнього чемпіона світу за версією IBF Артура Бетербієва. Тоді українець поступився технічним нокаутом у десятому раунді. Для Олександра ця поразка стала першою на профі-рингу.


 
За матеріалами: Fightnews
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне