«Завершить кар'єру»: У Ф'юрі зробили сенсаційну заяву про бій з Усиком

«Завершить кар'єру»: У Ф'юрі зробили сенсаційну заяву про бій з УсикомБританець Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) готовий завершити кар'єру у разі, якщо йому не вдасться домовитися про проведення бою з українцем Олександром Усіком (20-0, 13 КО) за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. Поєдинок проти нашого співвітчизника стоїть у пріоритеті для «Циганського короля», як називають уродженця Манчестера. 

Про це в інтерв'ю iFL TV заявив брат Тайсона Шейн Фьюрі. За його словами, володар чемпіонського поясу Всесвітньої боксерської ради (WBC) не розглядає інших суперників, крім Усика. Циганський король активно готується до бою, який має відбутися 29 квітня. 

«Послухайте все залежить від стану Тайсона. На даний момент він думає лише про те, щоб провести бій з Усіком. Він просто завершить кар'єру, якщо двобій не відбудеться. Ось так. Ми не думаємо про Джошуа або будь-кого ще. 

Бій з Усиком – марнування часу? Звичайно ж ні. На коні коштують великі гроші. Це те, де Тайсон хоче бути. Він хоче битися з найкращими. Не треба нам говорити про бійців із 16 боями у кар'єрі. Я навіть не вимовлю їхніх імен. Якщо бою з Усиком не буде, я хотів би побачити бій з Енді Руїсом», – сказав брат чемпіона WBC.

 
За матеріалами: Obozrevatel
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне