Девід Прайс: Не думаю, що ми ще колись побачимо колишнього Джошуа

Девід Прайс: Не думаю, що ми ще колись побачимо колишнього ДжошуаКолишній боєць суперважкої вагової категорії (понад 90,7 кг) британець Девід Прайс дав інтерв'ю для місцевих ЗМІ обговорив майбутній поєдинок екс-чемпіона з Британії Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) проти американця Джермейна Франкліна (21-0, 1) , який запланований на 1 квітня у Великій Британії.

— Які будуть ваші прогнози на бій Джошуа Франклін, тому що багато людей очікують, що Джошуа виглядатиме добре і візьме дострокову перемогу?
— Я також у це вірю. Після бою з Руїсом він зміг зупинити лише Пулєва. Він справді добре виступив у тому бою. Я думаю, він виступав добре у всіх своїх боях, особливо у другому бою з Усіком. Люди кажуть, що у першому бою з Усіком був поганий виступ, а у Усіка фантастичний виступ. Але Джошуа виступає на високому рівні і причому постійно. 

Нинішній бій буде прогулянкою в парку, але йому просто не потрібно розслаблятися, тому що в боксі може статися що завгодно. 

Ми бачили, як він сказав, що його мотивація – це гроші. Гроші – мотивація сама по собі. Але одна ситуація, коли в тебе немає грошей, а коли в тебе є гори грошей, хіба це мотивація? Але хто знає, що діється в голові Джошуа. 

Чесно кажучи, мені здається, що Джошуа носить тягар своїх образ через проблеми. Він хоче довести свою правоту. Він ніби розлючений від постійної критики в його бік. Тому що він був золотим хлопцем. Люди сумніваються у ньому, бо він програв двічі такому, як Усік. А він хоче довести їхню неправоту. Буде добре побачити його нову версію.  

— Ви згадали нову версію Джошуа, багато людей хочуть побачити його таким, як він був до Кличка, до Руїса — агресивнішим, нокаутуючим своїх опонентів. Ми бачили, що він зараз працює з Дерріком Джеймсом. Ви думаєте, що Деррік може зробити його нокаутером? 

- Так. Я не бачу, чому не може. Єдина різниця в тому, що він уже був нокаутований. Він пам'ятає, що сталося у першому бою з Руїсом. Це могло відібрати в нього цей свого роду інстинкт убивці. Люди після такого не те, що соромляться, вони стають обережнішими, бо побоюються йти вперед. Як Володимир Кличко. Якщо ви подивитеся його ранні бої, він був машиною для знищення. Неймовірний вибуховий панчер. І він так і тримав свою кар'єру, доки його кілька разів не зупинили. Потім він змінився. 

Джошуа може запозичити цей підхід і повністю націлюватися на результати. Я знаю, що круто спостерігати, коли він нокаутує, але реальність така, що ти досяг певного рівня і ти не можеш продовжувати робити це, тому що ти вже не б'єшся з якимись італійцями на О2 чи тими, хто був на початку кар'єри. Ти вже б'єшся з досвідченими кваліфікованими супертяжами світового рівня. Коли ти кидаєш двійку, вони знають, що буде після. Вони беруть трохи ліворуч, трохи праворуч, вони активно працюють, щоб зірвати твою атаку. Це не так легко, як було раніше. 

Я не думаю, що ми ще колись побачимо колишнього Джошуа, бо зараз інший час та інша ситуація. Він був дуже близьким до перемоги з Усиком, і ось чому я вважаю, що це його тема. Я думаю, що йому потрібно просто сфокусуватися на своєму боксі. Він може вигравати бої своїм джебом, як він проводив другий бій проти Руїса. Все було спрямоване на результати. Але це вже не виглядатиме фантастично. 

Один висновок, до чого я прийшов наприкінці своєї кар'єри — замість того, щоб виглядати чудово і захоплююче, і все інше потрібно брати раунди, вигравати в боях. Вдарити і не пропустити у відповідь – це назва цієї гри.


 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне