Філіп Хргович: Знищу і Усіка і Джошуа

Филип Хргович: Уничтожу и Усика и Джошуа
Обов'язковий претендент по лінії IBF у надважкій вазі (понад 90,7 кг) хорват Філіп Хргович (15-0, 12 КО) був присутній на арені О2, де спостерігав за поєдинком колишнього чемпіона з Британії Ентоні Джошуа (25-3, 22 КО) американця Джермейна Франкліна (21-2, 14 КО).

Хорватський претендент оцінив виступ Джошуа, висловив упевненість у перемозі над ним, а також над об'єднаним чемпіоном України Олександром Усиком (20-0, 13 КО).

— Що ви думаєте про виступ Ентоні Джошуа?
— Я чекав на більше. Я думав, що він його нокаутує. Але він був надто обережним і не давав волю своїм рукам. Це був пристойний виступ, але нічого видовищного. Я вважаю, що йому потрібно більше боїв, щоб повернутися до реальної форми. Я не побачив нічого видовищного від Ентоні Джошуа. Звичайно, на його плечах великий тиск, але люди очікують побачити більше від колишнього дворазового чемпіона.

— Ви побачили якісь покращення у Джошуа від роботи з Дерріком Джеймсом?
- Ні. Він не викидав багато ударів, був трохи повільний, трохи сонний, не такий агресивний, як я очікував. Це ж бій-повернення, ти маєш бути більш голодним до перемоги. Якщо він знову хоче стати чемпіоном, я стою на шляху. Я обов'язковий претендент із IBF, він — у рейтингах. Йому треба битися у наступному бою зі мною, а потім знову побитися за титул чемпіона.

- Як пройде поєдинок Ентоні Джошуа - Філіп Хргович?
- Я знищу його! Якщо він вийде у такій формі, я його знищу! Це моя думка.

— Чому ви такі впевнені?
— Через мої боксерські навички, моє підборіддя, мою швидкість, мою потужність, все. Також і через мій новий костюм [сміється].

— Ви виглядаєте сьогодні як хорватський Джеймс Бонд.
- Дякую.

— Ви згадували, що ви є обов'язковим претендентом з IBF. Ми бачили, що Олександр Усік та Деніел Дюбуа потенційно зійдуться у титульному бою. Але якщо Деніел не буде у формі, потенційно ви можете зустрітися з Олександром Усиком. Який поєдинок ви хочете: з Усіком, Джошуа чи Ф'юрі?
— Було б чудово, якби мій бій з Усиком відбудеться. Сподіваюся, що він відбудеться наступним. Я просто хочу битися, бо минуло вже багато часу з моменту мого бою. Я готовий. Я просто хочу битися і не має значення з ким. Але якщо наступний бій буде з Усіком, звичайно, мені це сподобається.

- Також його знищите?
- Звичайно! Звичайно. Він надто дрібний для мене. Я надто сильний для нього. Я впевнений, що поб'ю всіх, але побачимо. Майбутнє покаже, хто найкращий. Але я впевнений, що можу побити будь-кого.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне