Олександр Усик: Я хочу подякувати хлопцям, які зараз боронять Україну

Олександр Усик - Деніел Дюбуа, дуель поглядів. Фото: Piotr Duszczyk/boxingphotos.plОлександр Усик - Деніел Дюбуа, дуель поглядів. Фото: Piotr Duszczyk/boxingphotos.pl

Сьогодні у Варшаві пройшла перша прес-конференція, присвячена бою Чемпіона світу за версіями IBF, WBA, WBO, IBO та The Ring у надважкій вазі Олександра Усика (20-0-0, 13 КО) з володарем титулу "регулярного" Чемпіона WBA Деніелом Дюбуа (19-1-0, 18 КО). Поєдинок Усик - Дюбуа стане головною подією боксерського шоу під егідою K2 Promotions у співпраці з Knockout Promotions та Skill Challenge Promotions, що відбудеться 26 серпня на Tarczynski Arena Wroclaw, -повідомляє пресс-служба K2 Promotions.

В рамках заходу суперники провели дуель поглядів та обмінялися заявами щодо майбутнього протистояння.

"Я хочу подякувати хлопцям, які зараз боронять нашу країну. Тому що завдяки їм ми можемо виступати за кордоном, і дарувати їм трохи емоційного щастя. Дякую ЗСУ! - зазначив Олександр Усик.

"Я дуже радий повернутися до Польщі, адже саме тут почалося моє чемпіонство. Перший титул  Чемпіона світу WBO я здобув у Гданську 7 років тому. Мене чудово тут зустріли, ми тоді гарно побоксували з Кшиштофом Гловацьким. За цей час я трохи поповнив колекцію поясів, і наразі я знову тут".

Перший захист титулів Олександр провів майже рік тому, одержавши перемогу роздільним рішенням суддів над Ентоні Джошуа в рамках матчу-реваншу.

"Дякую польському народові за ту підтримку, яку вони зараз надають Україні. Впродовж всієї своєї кар'єри я боксував в багатьох містах. Але це місто найближче до мого дому. І я думаю, що багато моїх співвітчизників, які відвідають цей вечір боксу, будуть задоволені. Побачимося 26 серпня", - запевнив Олександр.

Титул «регулярного» Чемпіона WBA, завдяки якому Дюбуа став обов'язковим претендентом на головний пояс WBA, Деніел отримав у червні 2022 року, зупинивши володаря титулу Тревора Брайана нокаутом у 4 раунді. Свого часу також володів титулами WBC Silver, WBO International, WBO Global, WBO European, BBBofC та ін.

"Я вдячний за надану мені можливість і готовий прийняти виклик. Я довго цього чекав і налаштований рішуче. Усик - великий чемпіон, але все має свій кінець", - заявив Деніел Дюбуа.

"У мене великий досвід, я брав участь у багатьох боях. Коли Віталій Кличко боксував з Дереком Чісорою, люди не давали Дереку і шансу. Ми тоді не перемогли, але дали Віталію один із найскладніших поєдинків у житті, - заявив тренер Дюбуа Дон Чарльз. - Шлях Дюбуа - стати об'єднаним чемпіоном. Ось чому ми тут".

"Ми у Queensberry дуже схвильовані цим поєдинком. Він транслюватиметься в прямому ефірі на TNT Sport Box Office у Великій Британії, і це шанс для Деніеля втілити мрію, потрясти світ і довести собі та всім, хто його підтримує, що він стане чемпіоном світу у важкій вазі. Як каже Дон Чарльз, це доля, і ми віримо в це", - поділився Дев Сані, QPL.

"Я пишаюся тим, що представляю одного з найкращих бійців у світі. Та в той же час ми поважаємо Деніеля Дюбуа, і розуміємо, що легкою прогулянкою цей бій не буде. Він великий, сильний, тому ми готуємося до цього бою на всі 100%. Перемога може привести нас до одного з найбільших зіткнень в історії боксу. Але наразі ми зосереджені лише на Деніелі Дюбуа", - розповів Егіс Клімас.

"Гадаю, це буде чудовий поєдинок. Дякую всім партнерам за можливість влаштувати цей бій. Окрема подяка нашим хлопцям, що захищають нашу країну. Багато говорити не буду, ми побачимо все 26 серпня. Та можу сказати одне: Олександр Усик - незламний хлопець!" - зауважив Сергій Лапін.

"Це було наше спільне рішення провести боксерське шоу саме тут, у Польщі, нашій братній країні, яка стала домом для мільйонів українців, що вимушені рятуватися від війни", - наголосив Олександр Красюк. - Ми вирішили зробити цей бій доступним для всіх - ціни на квитки починаються від 49 злотих = 11 євро, та будуть зростати з дня запуску. Нашою наступною зупинкою буде Лондон, де цього четверга відбудеться ще одна прес-конференція".

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне