Усик захистив титули в другому поєдинку проти Джошуа

Олександр Усик vs Ентоні Джошуа | Фото Matchroom Boxing/Марк Робінсон

20 серпня в Джидді (Саудівська Аравія) в напруженому двобої українець Олександр Усик (20-0-0, 13 КО) одержав перемогу над британцем Ентоні Джошуа (24-3-0, 22 КО) роздільним рішенням суддів. Таким чином, він захистив титули Чемпіон світу IBF, WBA, WBO, IBO в надважкій вазі, та здобув титул Чемпіона світу за версією The Ring.

Рахунок суддівських записок після завершення 12 раундів: 115-113, 116-112, 113-115. За даними статистики від Compubox Олександр реалізував більше точних ударів, ніж Ентоні Джошуа - 170 - 124.

Олександр Усик вдруге довів свою перевагу над британцем. Нагадаємо, у вересні минулого року він позбавив Джошуа титулів на його території, перемігши одноголосним рішенням суддів.

"Я присвячую цей поєдинок своїй державі Україні, ЗСУ, усім хто боронить мою країну, своїй команді, усій моїй країні», - зазначив Олександр Усик після перемоги. - Це вже історія. Його будуть дивитися багато поколінь, особливо той раунд, де мене намагалися сильно бити. Але я вистояв і переломив бій на свою користь".

Відразу після бою з Джошуа Олександр озвучив свої наміри щодо Чемпіона світу WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі: «Ф’юрі не пішов на пенсію, він хоче боксувати. Я буду боксувати або з Тайсоном Ф’юрі, або не буду боксувати взагалі».

"Мені дуже важко сказати, чи пишаюся я собою. Я нічого не відчуваю. Я засмучений", - прокоментував свою поразку Ентоні Джошуа.

Ентоні Джошуа про свою промову після бою: "Було дуже важко. Давайте не забувати про Чемпіона Олександра Усика, який показав феноменальний виступ. Моя повага йому. Я не пам'ятаю, що я казав у ринзі, тому що я був дуже захоплений власними емоціями. Я просто хочу сказати йому дякую за те, що він взяв участь у цьому історичному поєдинку".

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне