Батько Девіна Хейні розповів, чи відмовиться його син від титулів після бою з Ломаченком

Батько Девіна Хейні розповів, чи відмовиться його син від титулів після бою з ЛомаченкомБілл Хейні, батько та тренер безперечного чемпіона у легкій вазі Девіна Хейні, заявив, що його син не збирається відмовлятися від своїх титулів. Тому, за словами Хейні-старшого, всім лідерам легкого дивізіону потрібно налаштовуватись на бій із його підопічним, якщо вони хочуть стати чемпіоном.

«Легкий дивізіон у нас у заручниках. Нехай хлопці не сподіваються, що ми залишимо титули. Мій син, єдиний, хто захистив безперечний титул чемпіона світу і тепер має бути другий захист. Решта скинули пояси, але з нашого боку цього не буде.

Будь-хто може отримати бій із моїм сином. Девін Хейні один проти всіх. Ми не збираємось відмовлятися від титулів. Будь-хто, хто хоче стати чемпіоном, повинен пройти через Девіна. 2023 року ще один хлопець отримає шанс, а тому ми подумаємо, хто отримає можливість поборотися за титули у 2024», - сказав Хейні.

Нагадаємо, раніше Боб Арум, промоутер Хейні, повідомив, що Девін після бою з Василем Ломаченком підніметься в першу напівсередню вагу.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне