Девін Хейні: Справжній бій у нас із Ломаченком, а не у Девіса та Гарсії

Девін Хейні: Справжній бій у нас із Ломаченком, а не у Девіса та ГарсіїАбсолютний чемпіон легкої ваги (до 61,2 кг) американець Девін Хейні (29-0, 15 КО) впевнений, що незважаючи на галас навколо швидкої зустрічі в рингу Джервонти Девіса та Райана Гарсії, саме його майбутній поєдинок проти екс-чемпіона з України Василя Ломаченко (17-2, 11 КО) є головною подією у дивізіоні та визначить лідера багатої на круті імена категорії.

«Очевидно, що і у Девіса, і у Гарсії велика армія фоловерів. Так що, звичайно, це великий бій, — не став сперечатися Девін. — Проте як справжні любителі боксу, так і оглядачі знають, що справжній бій у нас із Ломаченком. Бій першого та другого номера за звання короля дивізіону».

«Я б не сказав, що це найбільший бій, який у мене міг бути у легкій вазі. Але, безумовно, найскладніший. Ломаченко має й досягнення, і досвід, — зазначив Хейні. — Я цілком міг би нікуди не поспішати і спокійно чекати більш прибуткових поєдинків. Але це не про гроші. Це про спадщину. Лома був лідером pound-for-pound».

Нагадаємо, що Девіс та Гарсія зустрінуться 22 квітня у договірній вазі без титулів на кону, а Хейні та Ломаченко мають відбоксувати 20 травня. Обидва бої заплановані в Лас-Вегасі (США). 


Напередодні тренер Джефф Мейвезер передбачив, що Ломаченко програє Хейні.

Теофімо Лопес: Ніхто не поб'є Ломаченка

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне