Теофімо Лопес: Ніхто не поб'є Ломаченка

Теофімо Лопес: Ніхто не поб'є ЛомаченкаКолишній об'єднаний чемпіон легкої ваги (до 61,2 кг), а нині боєць першого напівсереднього дивізіону (до 63,5 кг) американець Теофімо Лопес (18-1, 13 КО) висловив свою думку про поєдинок між нинішнім абсолютним чемпіоном із США Девіном Хейні (29-0, 15 КО) та екс-володарем трьох титулів українцем Василем Ломаченком (17-2, 11 КО), який запланований на 20 травня у США.

Лопесу вдалося перемогти Ломаченко за очками у жовтні 2020 року. Лопес не пропустив можливості розповісти, як він упорався з Василем. Теофімо впевнений, що це не під силу більше нікому, включаючи нинішнього володаря найпрестижніших титулів дивізіону Хейні.

 — Ви спарингували з Девіном Хейні, ви побили Ломаченка. Вони скоро будуть битися один з одним. Хто виграє бій?
— Я їх знаю. Я знаю, як працює цей бізнес. Ломаченко!

- Чому?
- Тому що він (Хейні) - не Теофімо.

— Ніхто не поб'є Ломаченка?
 — Ніхто не поб'є Ломаченка. Ніхто. Я був із ним у рингу. Він розумний. Він має так багато різних сторін, про які я навіть не думав, що це можливо. І я поглинув це. Я це одразу підхопив, почав адаптуватися. Я підхопив багато речей, які є у цього хлопця: у нього є брудна тактика, у еього є чиста тактика. Загалом він має досвід, і я вважаю, що ніхто з них не готовий до цього.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне