Джеймс Тоні: Місматч! Хейні вб'є Ломаченка!

Джеймс Тоні: Місматч! Хейні вб'є Ломаченка!Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях американець Джеймс Тоні прокоментував поєдинок абсолютного чемпіона легкої ваги (до 61,2 кг) американця Девіна Хейні (29-0, 15 КО) проти колишнього володаря трьох титулів українця Василя Ломаченка (16-2, 11 КО), який попередньо заплановано на 20 травня.

За словами Тоні, це поєдинок із заздалегідь відомим переможцем — Девіном Хейні. Також екс-чемпіон висловився про можливу зустріч Хейні проти колишнього абсолютного чемпіона легкої ваги американця Теофімо Лопеса (18-1, 13 КО).

- У нас попереду бій Хейні - Ломаченко. Що ви думаєте про цей бій?
- Місматч!

- Місматч?
- Так. Хейні вб'є цього пацана! Не лише нокаутує, а й пристрелить. Хоч би що намагався зробити Ломаченко — це не пройде. Ломаченко все ще боксер-аматор. Я дивився деяких репортерів — вони ні хр*на не шарять у боксі.

— Значить, вас не проведеш.
— Нічого поганого не бажаю, але не несіть нісенітниці. Які н**** 395 боїв? У мене 33 і що? Я виграв свої нокаутами. Неважливо, що було в аматорах, важливим є те, що у професіоналах. Ви бачили, як він бився з іншим добрим хлопцем Теофімо. І після цього були відмазки, що його травмовано.

 — Девін виглядав дуже виснаженим на терезах минулого разу. Що ви думаєте про його бій проти Теофімо? Як він пройде?
 — Це буде пекельний боїще. Вони обидва круті боксери. Теофімо б'є жорсткіше, а Девін зробить так, що він не зможе кидати свої удари.

— То хто фаворит для вас у цьому бою?
— Мені подобаються вони обоє. Я сподіваюся, що це буде нічия.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне