Ломаченко поб'ється зі Стівенсоном, якщо поб'є Хейні

Ломаченко поб'ється зі Стівенсоном, якщо поб'є Хейні

Шакур Стівенсон, Боб Арум

Колишнього чемпіона світу у трьох категоріях з України Василя Ломаченка (17-2, 11 КО) чекатиме другий поспіль суперпоєдинок, якщо він 20 травня зуміє стати абсолютним чемпіоном легкої ваги (до 61,2 кг), відібравши звання у американця Девіна Хейні (29-0, 15 КО) в анонсованому напередодні протистоянні.

За словами промоутера обох боксерів Боба Арума, у разі перемоги Василя він планує негайно вивести його на бій проти ще одного свого підопічного, екс-чемпіона світу у двох дивізіонах Шакура Стівенсона (19-0, 9 КО). Звісно, у тому випадку, якщо Шакур 8 квітня виграє претендентський поєдинок WBC у небитого японця Шуїчіро Йошино.

А ось щодо можливого бою Хейні зі Стівенсоном у функціонера впевненості немає.

«Ломаченко проти Стівенсона – це точно буде планом, якщо Лома переможе (Хейні), – сказав Арум. - Якщо ж переможе Хейні, я не впевнений, чи залишиться він у легкій вазі. Насправді, у мене є деякі сумніви щодо цього. Він великий, дуже великий хлопець. Не знаю, напевно, але природа таки візьме своє. Я швидше передбачаю, якщо Хейні поб'є Ломаченко, то підніметься в 63,5 кг для наступного бою».


 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне