Якщо Ломаченко поб'є Хейні – Арум назвав наступного суперника українця

Якщо Ломаченко поб'є Хейні – Арум назвав наступного суперника українцяПромоутер Боб Арум планує вже цього тижня офіційно повідомити про дату та місце проведення бою за всі титули у легкій вазі — чинний чемпіон американець Девін Хейні (29-0, 15 КО) побореться з екс-лідером дивізіону українцем Василем Ломаченком ( 17-2, 11 ДО).

За словами Арума, «попередньо бій заплановано на кінець травня. Зараз ми намагаємось визначити, де найкраще його провести. Сподіваюся, що до кінця тижня ми оголосимо про поєдинок офіційно».

Раніше поповзли чутки про те, що сторони зупинилися під час переговорів — Хейні хоче поступок від Ломаченка. Яких саме? Знають експерти. Арум про це нічого не сказав, але зізнався, що у разі перемоги українця він уже приготував йому опонента: «Шакур Стівенсон проведе елімінаторний бій за версією WBC. Якщо Хейні поб'є Ломаченка, то він, швидше за все, підніметься вище. А ось Василь у разі перемоги над Девіном залишиться у легкій вазі та воює з Шакуром. Це буде велика битва». Не виключено, що Аруму хотілося б побачити перемогу українця — одразу після цього бою у Хейні закінчується контракт з Top Rank.


 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне