Ортіс: Ломаченко програв мені, програє і Хейні, але потрібний хороший джеб

Ортіс: Ломаченко програв мені, програє і Хейні, але потрібний хороший джебАмериканський легковаговик Джемейн Ортіс (16-1-1, 8 КО) вважає, що на місці Василя Ломаченка (17-2, 11 KO) мав бути він. У сенсі, отримати 20 травня бій з абсолютним чемпіоном дивізіону Девіном Хейні (29-0, 15 КО). 26-річний «Технар» упевнений, що він переміг ветерана наприкінці жовтня 2022 року, коли у більш конкурентному, ніж очікувалося, бою він офіційно поступився 113-115, 112-116 та 111-117.

«Я справді так думаю, – сказав американець. — Саме я мав битися з Девіном. Я вважаю, що виграв у Ломаченка і, як мінімум, я мав бути у складі цього вечора боксу [20 травня]. Якщо Ломаченко зрештою виграє у Хейні, я буду радий реваншу».

Коли його запитали, за рахунок чого він «переміг» Ломаченко, Ортіс сказав: «Я навчився працювати джебом і тримав його в страху цим ударом».

Джемейн вважає, що у Хейні з Василем «буде складний бій, але переможе Девін», якщо налягатиме на джеб.

«Девін показав, що в нього чудовий джеб проти
Камбососа. Він переміг його одним джебом. Якщо він так само працюватиме з Ломаченком, думаю, у нього буде легка перемога. Він великий хлопець. У нього добрий, сильний джеб. Але Ломаченко зможе щось зробити, щоб бій вийшов цікавим, — сказав Ортіс Fighthype.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне