Білл Хейні: Наприкінці 2023 року у легкій вазі залишиться один чемпіон – це буде Девін

Білл Хейні: Наприкінці 2023 року у легкій вазі залишиться один чемпіон – це буде Девін.Абсолютний чемпіон легкої ваги американець Девін Хейні (29-0, 15 КО) передумав переходити вище - раніше передбачалося, що бій проти українця Василя Ломаченка (17-2, 11 КО) стане для нього останнім у цьому дивізіоні.

Батько/тренер чемпіона Білл Хейні заявив, що «вся легка вага зараз у заручниках. Подивіться на цього хлопця. Саме він має в руках ключ. Ні, не діждетеся. Ніхто не має наміру відмовлятися від поясів без бою. Ніхто їх не скине, не зробить безхазяйними. Він буде єдиним, хто не цурається всіх поясів, а проводить захист. У нас і так попереду другий захист усіх поясів. Решта вже відмовилася від абсолюту. Але не ми!»

Раніше у команді Хейні стверджували, що бійцю все складніше справлятися з лімітом ваги. Про це батько чемпіона не згадував: «Якщо хтось претендує на пояси, то вам доведеться відібрати їх у Девіна. Я повторюю, що кожен отримає свій шанс. Ми їх вам просто так не віддамо. Вважайте, що ми замкнули дивізіон у комірчині. Потрібні пояси? Ви знаєте, де шукати ключ. Так і знайте, наприкінці 2023 року у легкій вазі залишиться лише один чемпіон. І це знову буде Девін. Тож у мене для вас погані новини, чуваки!»

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне