Шакур Стівенсон легко розібрався з Шуїчіро Йошино

Шакур Стівенсон легко розібрався з Шуїчіро ЙошиноНа арені Prudential Center у Ньюарку, штат Нью-Джерсі, США перейшов вечір боксу головною подією якого став бій між екс-чемпіоном у двох вагових категоріях американцем Шакуром Стівенсоном (20-0, 10 КО) та японцем Шуїчіро Йошино (16-1, 12) ДО). Переможець цього протистояння стане обов'язковим претендентом на титул WBC у легкій вазі.

Японський боєць зі стартовим гонгом почав пресингувати суперника, працюючи серійно, але Шакур уміло уникав атак за рахунок роботи ніг і корпусу. Проте вже наступної трихвилинки американець змінив ситуацію. Стівенсон пристрілявся з дистанції і навіть відправив опонента до нокдауна зустрічним лівим прямим.

У третьому раунді Шуічіро спробував відігратися і почав пресингувати Стівенсона, викидаючи серії ударів, але робив це прямолінійно та передбачувано, що дало американцеві можливість легко уникати небезпеки та періодично пробивати на зустріч. Шакур уміло працював другим номером, постійно турбуючи японця одиночними та точними ударами.

Наприкінці четвертої трихвилинки Йошино знову опинився на настилі після правого бокового. У наступному раунді Стівенсон почав більше вкладатися в удари, відверто домагаючись дострокової перемоги. Атакуючий порив японця практично вичерпався, і йому нічого не залишалося робити, як тільки виявляти стійкість.

У шостому раунді рефері порахував, що Шуічіро надто пасивно веде бій і зупинив поєдинок. Дійсно шансів у Йошино справді не було.

Таким чином, Шакур Стівенсон переміг Шуїчіро Йошино технічним нокаутом у 6-му раунді.




 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне