Артур Бетербієв достроково переміг Ентоні Ярда

Артур Бетербієв достроково переміг Ентоні ЯрдаНа Wembley Arena у Лондоні (Англія) відбувся вечір боксу, головною подією якого став бій чемпіона світу за версіями WBC, WBO та IBF у напівважкій вазі Артура Бетербієва (19-0, 19 КО), що виступає за Канаду і британця Ентоні Ярда (23-3, 22 КО).

Зі стартовим гонгом чемпіон почав надавати пресинг на свого суперника, намагаючись позбавити його простору і затиснути біля канатів, Ентоні спробував виправити ситуацію вже наступної трихвилинки. Претендент почав більш ефективно контрити та працювати назустріч. Особливо небезпечними виглядали аперкоти у виконанні британця.

У третьому раунді бійці трохи заспокоїлися, при цьому Артур почав поступово забирати ініціативу до своїх рук. У четвертій трихвилинці чемпіон сколихнув претендента, але Ярд зумів вистояти і навіть спробував віддати борг. Також британець неодноразово втрачав капу.

У п'ятому раунді Ярд зумів потрясти фаворита. Після комбінації лівий хук, правий прямий Бетербієв почав задкувати, при цьому кілька разів відповів супернику, який після успіху кинувся вперед.

У наступних раундах бійці провели кілька небезпечних розмінів. Наприкінці сьомої трихвилинки, здавалося, що у претендента закінчуються сили, але він все ж таки виявляв характер і все ще небезпечно відповідав. Бетербієв своєю чергою посилював тиск, і це дало результат.

Розв'язка настала у восьмому раунді, чемпіон пробив правий через руку, чим потряс свого опонента і після цього ще один удар навздогін. Претендент на підлозі. Ентоні важко піднімається, і кут британця вирішує зняти свого бійця.

Бетербієв ТКО 8.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне