Джервонта Девіс достроково переміг Ектора Луїса Гарсію

Джервонта Девіс достроково переміг Ектора Луїса ГарсіюНа Capital One Arena у Вашингтоні (США) у головній події PPV-шоу чемпіон WBA World у легкій вазі (до 61,2 кг) американець Джервонта Девіс (28-0, 26 KO) побив чемпіона за дивізіоном нижче домініканця Ектора Луїса Гарсію (16- 1, 10 KO). При цьому він не виставив на кон бою свій пояс.

Старт поєдинку бійці провели, придивляючись один до одного, при цьому боксом назвати те, що відбувається в ринзі, назвати складно. Суперники практично весь перший раунд простояли, дивлячись один на одного. Щось схоже на активність бійці почали демонструвати з третьої трихвилинки. Джервонта намагався наблизитись до опонента, але робив це без ударів. Луїс Гарсія зупиняв суперника джебом, а іноді успішно підключав ударну руку.

З четвертого раунду Девіс підняв темп, агресивніше скорочуючи дистанцію і пробиваючи важкі удари. Ектор виглядав трохи розгубленим, оскільки не міг пристосуватися до суперника, але все ж таки домініканцю вдалося завдати кілька ударів у відповідь.

У п'ятому раунді Гарсія спробував працювати по корпусу, але це не давало очікуваного результату.

Після екватора поєдинку Луїс Гарсія активізувався, почавши більше викидати ударів, при цьому його не лякала нокаутуюча міць опонента, і домініканець сміливо входив у обмін ударами.

У восьмому раунді рефері довелося зробити паузу в поєдинку, оскільки в рінгсайді почалася сутичка між глядачами.

Після відновлення бою, наприкінці цієї ж трихвилинки, Девісу вдалося потрясти опонента лівим бічним, але Джервонта не зміг скористатися моментом через брак часу. Все ж таки Ектор відмовився продовжувати поєдинок і не вийшов на 9-у трихвилинку.

Джервонта Девіс ТКО 9.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне