Реакція Камбососа на перемогу Девіса над Гарсією

На вихідних у Вашингтоні (США) місцевий чемпіон WBA World у легкій вазі нокаутер Джервонта Девіс (28-0, 26 КО) у нетитульному бою побив володаря пояса за дивізіоном нижче домініканця Ектора Луїса Гарсію (16-1, 10 КО). 

Джервонта Девис – Ектор Луїс Гарсія: відео найкращих моментів боя

Екс-абсолют у цій вазі австралієць Джордж Камбосос-молодший (20-2, 10 КО) прокоментував перемогу «Танка»: «Молодець! Вітаю з перемогою! Але я бачив, що під час бою у Джервонти були деякі невдалі моменти. Та й взагалі, це був дуже конкурентний бій до тих пір, поки він його не впіймав щільним ударом». 

На думку Камбососа, «у цьому весь "Танк". Так, у нього видатна ударна міць. Так, він уміє закінчувати поєдинки достроково. Поки що йому вистачає цього, щоб перемагати. Але з підвищенням рівня опозиції ця перевага може зникнути. Адже далі суперники будуть не просто сильнішими, вони ще й краще триматимуть удар. І все питання в тому, чи збирається він і надалі віддавати раунди, розраховуючи на один влучний удар? Адже якщо так, то рано чи пізно він влетить комусь по очках». 

А раптом це станеться вже навесні у бою проти Райана Гарсії? Думка Камбососа: «Побачимо... Думаю, це чудовий бій. Повага обом, якщо все ж таки дійде до сутички. Розумію, що це не завжди відбувається через боксерів. У боксі надто багато політики. Але давайте краще у будь-якому разі дочекаємось цього поєдинку. Адже раніше не раз бійці вже оголошували про бої, які так і не відбулися. Але якщо вони поб'ються, то це буде дуже добре для боксу».

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне