Хірн обізвав Джервонту Девіса «мазафакою» і порівняв із Майком Тайсоном

Хірн обізвав Джервонту Девіса «мазафакою» і порівняв із Майком ТайсономПромоутер Едді Хірн у захваті від чемпіона WBA World у легкій вазі американця Джервонти Девіса (28-0, 26 КО) - на вихідних той змусив капітулювати раніше небитого домініканця Ектора Луїса Гарсію (16-1).

Промоутер навіть порівняв нокаутера з легендарним суперважковиком Майком Тайсоном: «Джервонта — дуже видовищний боєць. Просто видатний. Мені було цікаво подивитися, як він упорається з тиском, розуміючи, що на кону бій із Райаном Гарсією і після всіх тих скандалів. Знаєте, чому він настільки небезпечний? Його не назвеш великим стратегом. Він уже сформований чоловік. І він реальний поганий хлопець. І це не критика чи якась там неповага. Просто він такий собі поганий-мазафакер. Такий самий, яким був Тайсон і деякі інші видатні. Він абсолютно безстрашний. І це робить його ще небезпечнішим. Такому не вдасться влізти в голову».

За словами Хірна, «Джервонта не боїться програвати на картах суддів. Адже він постійно вимотує суперника, його удари неможливо важкі. Від такого не відчепишся, такого не скинеш. Його не назвати нереальним технарем. Він точно не з тих, яких практично неможливо перебоксувати. Він не з тих, у кого дуже важко забрати бодай один раунд».

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне