Бетербієв розкритикував форму Ф'юрі в бою з Чісорою: Навіть Усік зможе його перемогти

Бетербієв розкритикував форму Ф'юрі в бою з Чісорою: Навіть Усік зможе його перемогтиЧемпіон світу за версіями WBC, WBO та IBF у напівважкій вазі Артур Бетербієв заявив, що Тайсону Ф'юрі буде складно перемогти Олександра Усика, якщо він підійде до бою з українцем у такій самій формі, як до свого останнього поєдинку проти Дерека Чісори.

«Якщо Ф'юрі вийде на бій у такій формі, як з Чісорою, дуже поганою, то навіть Олександр зможе його перемогти, мені здається. У будь-якому випадку Усик цікавіший і молодший, ніж Чісора. Це був не той бій, який я хотів би подивитися. Я навіть не знаю, як вони зупинили поєдинок… Незрозуміло… Достроково зупинили бій, але атака була чи не була, чи він упав від втоми, чи сказав, що не битиметься… Мені було незрозуміло… Бій був не дуже.

Тайсон Ф'юрі втретє зустрічався з Чісорою, і якось йому нецікаво було. Я думаю, якщо Ф'юрі битиметься з Усиком, він серйозно готуватиметься. Напевно він несерйозно готувався. Мені здається, що він підготувався за два тижні і відбоксував із Чісорою. Я не здивуюсь, якщо було так, тому що він може таке зробити», - сказав Бетербієв на подкасті DROZD PODCAST.

Нагадаємо, що у грудні минулого року Ф'юрі переміг Дерека Чісора технічним нокаутом у десятому раунді.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне