Тім Цзю нокаутував Тоні Харрісона і став тимчасовим чемпіоном WBO

Тім Цзю нокаутував Тоні Харрісона і став тимчасовим чемпіоном WBOНа арені Qudos Bank Arena у Сіднеї (Австралія) завершився вечір боксу, головною подією якого став бій за титул тимчасового чемпіона WBO у першій середній вазі (до 69,9 кг) між непереможеним місцевим бійцем Тімом Цзю (22-0, 16 КО) та екс-чемпіоном світу американцем Тоні Харрісоном (29-4-1, 21 КО).

Стартовий раунд боксери провели, вивчаючи один одного. Харрісон багато маневрував, а Цзю намагався пристрілятись. Наприкінці трихвилинки австралієць упіймав суперника акцентованим ударом назустріч. Тім захопив ініціативу, притискаючи Харрісона до канатів і регулярно потрапляючи праворуч.

У третьому раунді Цзю вразив Харрісона і одразу ж кинувся добивати. Американець встиг захиститись - до кінця раунду залишалося трохи часу. Після перерви Цзю продовжив заганяти Харрісона до канатів. Тім легко обходив захист опонента, викидав серії, чергував поверхи.
На екваторі поєдинку Цзю зменшив темп, а Харрісон почав працювати впевненіше. На початку восьмого раунду Тім доніс серію з трьох ударів, але Харрісон відразу відповів.

Незважаючи на те, що другу половину Харрісон проводив набагато краще, ніж першу, у дев'ятому раунді Цзю вразив опонента і кинувся на добивання. Рефері не втручався у те, що відбувалося, дочекався, поки екс-чемпіон опиниться на канвасі. Харрісон не без проблем піднявся на ноги, але не переконав рефері у готовності продовжувати бій.

Таким чином бій завершився перемогою Тима Цзю технічним нокаутом у 9-му раунді.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне