Офіційно: Другий бій Усик - Джошуа відбудеться 20 серпня


20 серпня в Джидді (Королівство Саудівська Аравія) Олександр Усик (19-0-0, 13 КО) захищатиме титул Чемпіона світу за версіями IBF, WBA, WBO та IBO в суперважкій вазі у другому поєдинку з Ентоні Джошуа (24-2-0, 22 КО). Про це SportOnline.ua повідомили в прес-службі K2 Promotions.

«У мене є мета! І з божою допомогою я виконаю свою місію», - зазначив Олександр Усик.

«Боротися за чемпіонство у хевівейті 12-й раз поспіль – це неначе подорож американськими гірками», – сказав Джошуа. «Я виграв пояс, провів об’єднавчий поєдинок і отримав ще один титул, потім втратив свої пояси, став дворазовим Unified Heavyweight Champion, і ось знову маю можливість увійти в історію як триразовий об’єднаний Чемпіон світу в суперважкій вазі. Це величезний шанс!»

«Звичайно, у моїй кар’єрі було багато як плюсів, так і мінусів, але я вирішив, що кожного дня маю ставати сильнішим, вчитися на своєму досвіді та рости. Щасливий боєць – це небезпечний боєць, а я нині як ніколи щасливіший і вмотивований!

Нагадаємо, у вересні 2021 року на стадіоні Tottenham Hotspur у Лондоні абсолютний чемпіон крузервейту Олександр Усик позбавив Ентоні Джошуа його титулів у надважкій вазі, одержавши впевнену перемогу за очками.

«Ми дуже пишаємося, що Королівство Саудівська Аравія прийматиме спортивну подію такого рівня. Адже Олександр Усик та Ентоні Джошуа – неймовірні чемпіони з різними історіями їх становлення та власними неповторними стилями. Ми з нетерпінням чекаємо, щоб вітати їх на нашій землі», - відмітив принц Халід ібн Абдулазіз, голова Skill Challenge Entertainment Est.

«Наша команда в захваті від того, що має можливість організувати один із найвизначніших матчів-реваншів у хевівейті в сучасній історії боксу, а також дати Ентоні Джошуа шанс повернути те, що він втратив у Лондоні минулого року. Звісно, ми добре знаємо, що Олександр Усик – чудовий боєць, і ми вкотре впевнились у цьому минулого разу. Проте я точно знаю, що Ентоні Джошуа налаштований як ніколи», - запевнив голова Matchroom Boxing Едді Хірн.

«У 2019 році ми мали за честь організувати поєдинок Ентоні Джошуа з Енді Руїсом саме у Королівстві Саудівська Аравія, тому й цього разу ми неймовірно щасливі, що знову співпрацюватимемо з цією чудовою країною і разом готоватимемо подію історичного значення. Тож, безсумнівно, усі погляди світу будуть прикуті до рингу в суботу, 20 серпня. Це історія повернення, і зворотний відлік починається зараз».

«Цей бій буде масштабнішим і видовищнішим, ніж перший, запевняю вас. На наших очах твориться нова історія, тому бути частиною цієї події – велика честь. Зараз Україна бореться за свій сакральний спадок, тож наша місія – наповнювати та збагачувати його», - зазначив генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк.



Бій Усик-Джошуа 2 організатори назвали «Rage on the Red Sea» (перекл. «Лють на Червоному морі»).

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне