Ентоні Джошуа хоче бою з Ф'юрі або Уайлдером

Ентоні Джошуа хоче бою з Ф'юрі або УайлдеромКолишній чемпіон світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа знову заявив, що хоче цього року зустрітися на рингу з чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі або з іншим екс-чемпіоном світу Деонтеєм Уайлдером, а може й з ними обома.

Джошуа не виходив на ринг після другої поразки від Олександра Усика в серпні минулого року, і його наступний бій запланований на 1 квітня, а ймовірним суперником називається американець Джермен Франклін.

«Знайти суперника для бою зі мною буде нескладно, — сказав Джошуа в інтерв'ю iFL TV про поєдинок 1 квітня і додав, що потім він буде готовий до боїв проти Фьюрі та Уайлдера. - Тайсон Ф'юрі або Деонтей Уайлдер у 2023 році. Кожен із них — це добрий і важкий бій. Але у 2023 році це Ф'юрі чи Уайлдер чи можливо обидва».

Представники Ф'юрі та Джошуа не зуміли домовитися про проведення поєдинку у грудні минулого року, і Ф'юрі продовжує стверджувати, що історія з боєм проти Джошуа остаточно закрита для нього, але Джошуа впевнений, що команда чемпіона не проґавить можливість провести такий привабливий для Британії бій.

«Я думаю, що історія не закінчена, але якщо послухати Ф'юрі то в нього щось одне. Але я впевнений, що він проведе бій зі мною. Думаю, що його батько не дозволить йому упустити цей бій. Його батько - нормальний мужик, мені він подобається», - зазначив Джошуа.


 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне