Ф'юрі проти Усика, Уайлдер проти Джошуа: Близький Схід готує бомбу у грудні?

Ф'юрі проти Усика, Уайлдер проти Джошуа: Близький Схід готує бомбу у грудні?Наприкінці минулого тижня британський екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (25-3, 22 КО) несподівано заявив, що проведе цього року не три поєдинки, як планувалося, а всього два, і повернеться на ринг не раніше грудня. Виразного пояснення зміни стратегії не було при цьому ні від самого боксера, ні від його промоутера Едді Хірна.

Тим часом, оглядач talkSport Саймон Джордан поділився інсайдом про можливу причину такого рішення.

«Хочу вам розповісти про те, що, ймовірно, станеться в суперважкому дивізіоні далі. Тому що зараз довкола відбувається багато всього цікавого, — стверджує Саймон. — Ходять чутки, що на Близькому Сході буде організовано серію боїв за участю (Тайсона) Ф'юрі, (Олександра) Усика, Джошуа та (Деонтея) Уайлдера. Усього планується три поєдинки: Ф'юрі проти Усика, Уайлдер проти Джошуа, а потім переможці один проти одного. І всі вони відбудуться на Близькому Сході».

«Це відповідає динаміці причин, через які Ентоні Джошуа не битиметься до грудня, — зазначив Джордан. — Я думаю, це дуже ймовірний розвиток подій».

Він же говорить про те, що обидва умовні півфінали — Усік vs Ф'юрі та Джошуа vs Уайлдер — відбудуться протягом грудня. При цьому, на відміну від Джошуа, і Усік, і Ф'юрі планують провести по одному захисту титулів, що їм належать. У Олександра, як відомо, буде обов'язковий претендент від WBA британець Деніел Дюбуа (19-1, 18 КО). А Ф'юрі нібито зустрінеться з екс-чемпіоном з Мексики Енді Руїсом-молодшим (35-2, 22 КО) — раніше такий варіант озвучив американський співпромоутер Тайсона Боб Арум, і тепер Джордан також підтвердив цю інформацію.


 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне