Екс-чемпіон світу повідомив, коли відбудеться поєдинок Усик – Ф'юрі

Екс-чемпіон світу повідомив, коли відбудеться поєдинок Усик – Ф'юріЕкс-чемпіон світу у другій середній вазі Джордж Грувз (28-4, 20 KO) в інтерв'ю YouTube-каналу iFL TV заявив, що до кінця року його співвітчизник Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) все ж розділить ринг з українцем Олександром Усиком (20-0, 13 КО).

«Я хотів би побачити їх бій. Було б здорово отримати абсолютного чемпіона. Але я на цьому не зациклююсь. Ентоні Джошуа ще кілька років тому почав говорити про шляхи до абсолютного чемпіонства. Усик вже став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі. Якщо він зробить це і в суперважкому дивізіоні, то що буде робити далі? Я маю на увазі, що ми його втратимо. Він дуже смішний, такий кумедний. Усик – мій герой».

«Я думаю, що це був би відмінний бій. Мені здається, що він відбудеться. Усик поб'ється з ким завгодно. Я вважаю, що Тайсон Ф'юрі любить бути головним. І зараз ситуація розгорнулася так, що про Ф'юрі, який був кращим, кажуть: «Ну, можливо, він кращий». Є кілька питань. Думаю, Ф'юрі захоче їх зняти, тому вони поб'ються. І цей бій відбудеться в кінці року в Саудівській Аравії».

 
За матеріалами: XSPORT
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне