Хірн: Ф’юрі не отримає пів мільярда, тому, можливо, не погодиться на бій з Усиком

Хірн: Ф’юрі не отримає пів мільярда, тому, можливо, не погодиться на бій з УсикомГолова Matchroom Едді Хірн поділився думками про можливий бій чемпіона WBC у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі (32-0-1, 23 КО) проти чемпіона WBA, WBO та IBF Олександра Усика (20-0, 13 КО). 

«Це великі гроші. Для них завжди було метою влаштувати бій за звання абсолютного чемпіона, цитує Хірна Boxingnews24. - Чого хоче Ф’юрі? Пів мільярда? Що ж, він не отримає таких грошей, тому, можливо, він не погодиться на бій. Я не дуже впевнений, що він це зробить. 

Якщо Ф’юрі людина слова, а ми всі знаємо, що це не так, тоді пів мільярда, або він не б’ється, ось так. Він не битиметься, тому що не отримає пів мільярда, навіть близько. 

Він не веде переговорів. Він встановлює ціну і каже, що не буде боротися ні за копійку менше. 

Деякі люди розміщують клікбейт. Моя позиція була озвучена кілька днів тому. Я не думаю, що буде дуже цікавий бій між Ф’юрі та Усиком, але я думаю, що це інтригуючий бій. Я не думаю, що їхні стилі створять чудовий бій, але це дуже інтригуюче. 

У вас на рингу два генії. Я просто вважаю, що Усика дуже важко перемогти, і я даю йому перевагу. Я хотів би подивитися на цей бій, і я сподіваюся, що це станеться». 

Нагадаємо, що Ф’юрі хоче отримати за бій з Усиком 500 млн фунтів.

 
За матеріалами: Tribuna.com
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне