Ф'юрі може зірвати бій з Усіком? Хірн пояснив, як це виглядатиме

Ф'юрі може зірвати бій з Усіком? Хірн пояснив, як це виглядатимеПромоутер Едді Хірн задається питанням, а чи справді чемпіон WBC у суперважкій вазі Тайсон Фьюрі (33-0-1, 24 КО) хоче бій за абсолют із чемпіоном IBF/WBO/WBA Олександром Усиком (20-0, 13 КО), чи тільки теревені розводить, і нізащо не погодиться на поділ призового фонду навпіл.

На його думку, бій поки що не оголошують, оскільки промоутери Ф'юрі активно шукають місце на Близькому Сході, де запропонують максимальні гроші за бій.

«Я не вірю тому, що каже Фьюрі. Він справді хоче битися з Усіком? Чи він переможе його? Він досить обачливий. Так Так. Я знаю, що він каже дивні речі, але я думаю, що він міцно думатиме над тим, що збирається зробити», — сказав Едді Boxing Social.

Щодо розділу призового фонду, каже Хірн, то Ф'юрі «привабливіший для глядача, ніж Усик».

«Але в нього один пояс, а в Усіка три. Тож це 50 на 50, якщо хочете, щоб бій відбувся. Думаю, Тайсон вважає, що повинен отримати 70/30 або 60/40, і, гадаю, це може стати на заваді бою. Чому? Тому що Усік із принципу не прийме менше, ніж 50%. А Ф'юрі може заявити - "ні-ні, я набагато потужніший у комерційному плані, я не даю йому 50%, цьому Усику, дрібній середньоваговик, який ніколи не заробляв стільки грошей, як я! Так що я маю отримати 70/30 або 60/40". І все, після цього все просто розвалиться. Це бокс і це те, чим ми займаємося щодня. Це досить цікаво, насправді», — додав Хірн.

Загалом, каже глава Matchroom, що б і як би там не було, сторонам кров із носу потрібно влаштувати цей супербій.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне