Едді Хірн назвав причину зриву бою між Усиком та Ф'юрі

Едді Хірн назвав причину зриву бою між Усиком та Ф'юріВідомий промоутер Едді Хірн поділився своїми думками щодо зриву поєдинку за безперечний титул у надважкій вазі між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі.

Хірн вважає головною причиною, що бій не відбувся, це небажання Ф'юрі йти на фінансові поступки під час реваншу з Усиком.

«Кілька тижнів тому Френк Уоррен сказав: «Цей бій легко організувати. Це 50 на 50». Я щиро вірю, що Френк хотів зробити цей поєдинок, але Фюрі мав інші плани. Тайсон наполягав на розколі 70-30.

Ймовірно, Ф'юрі орієнтувався на перший бій Усіка і Джошуа, але тоді Олександр був претендентом. Він переміг та став об'єднаним чемпіоном. Усик отримав 50 на 50 у реванші і знову обіграв «Ей Джейя».

 70 на 30 – це не справедливо, але Усик погодився. Думаю, що він сказав: «Я візьму 70 на 30, але після моєї перемоги у реванші мій гонорар буде 70 відсотків». Ф'юрі, звичайно ж, наполягав, щоб це було 50 на 50. Знову ж таки, якби Олександр був просто обов'язковим претендентом, то це мало б сенс. Наразі Усік об'єднаний чемпіон світу з трьома поясами, одна з найбільших зірок у цьому спорті», - сказав Хірн.


 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне