Ф'юрі-Усік та Джошуа-Уайлдер? Беллью впевнений, що все набагато простіше

Ф'юрі-Усік та Джошуа-Уайлдер? Беллью впевнений, що все набагато простішеБританський оглядач Саймон Джордан поділився інсайдом, який дуже сподобався уболівальникам боксу. Нібито в грудні в Саудівській Аравії почнеться «турнір чотирьох» — в очних сутичках зійдуться найкращі діючі супертяжі світу.

За версією Джордана, спершу британець Тайсон Ф'юрі  та українець Олександр Усик визначать абсолютного чемпіона світу, а потім переможець зустрінеться з найкращим у парі екс-чемпіонів світу — американець Деотей Уайлдер проти британця Ентоні Джошуа.

Інший британський оглядач боксу, екс-чемпіон у крузерах Тоні Беллью нічого про турнір не знає. Він вважає, що все набагато простіше.

«Здивувався, коли дізнався, що Джошуа не повернеться на ринг до грудня. Я подумав про причини і мені здається, що це все може бути ідеєю Ф'юрі. Мені просто не вдається вигадати якесь інше пояснення. Вважаю, що Ф'юрі поб'ється з Джошуа в грудні. Думаю, що Ф'юрі наполягав на тому, щоб Ентоні не виходив у ринг до цього часу, просто щоб уникнути ризику».

Беллью пояснює своє припущення: «Що ми знаємо напевно? Знаємо, що Джошуа планував приєднатися до тренера Дерріка Джеймса в Далласі і готуватися до наступного бою на літо. Думаю, вони обидва хотіли б провести ще один у міру проміжний бій. Але тут втрутився Ф'юрі і наполіг на тому, що ризикувати їх мегафайтом не можна в жодному разі. І якщо чесно, я його розумію. Адже це дуже великий бій».

Необхідно все ж таки відзначити, що в Британії популярності набирає ще одна версія. Нібито Джошуа не повернеться до рингу до грудня, оскільки провалив допінг-пробу до або після бою з Джермейном Франкліном.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне