У Саудівській Аравії відмовилися від бою Усік-Ф'юрі через Джошуа?

У Саудівській Аравії відмовилися від бою Усік-Ф'юрі через Джошуа?Промоутер Едді Хірн розповів свою версію переговорів з приводу організації бою за звання абсолютного чемпіона хевівейту між британцем Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) і українцем Олександром Усиком (20-0, 13 КО). Він вважає, що все це через його VIP-клієнта екс-чемпіона дивізіону британця Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) — нібито саме він найбільше приваблює тамтешніх інвесторів.

Думка британського оглядача Едама Кеттеролла: «А що ви хотіли почути від Хірна? Він – людина Джошуа. Але я все ж таки не скажу, що в його словах немає сенсу. Адже AJ залишається комерційним колоссом. І він, як і раніше, може змусити максимально розщедритися місцевих інвесторів».

Кеттеролл вважає, що ситуація, що склалася, несе репутаційні ризики для Ф'юрі: «Він буде не дуже добре виглядати, якщо два бою, які він анонсував — проти Усіка і торішній з Джошуа — так і не відбудуться. І я впевнений, що тепер все залежить лише від нього. Найкращі повинні битися з найкращими. Крапка».

Кеттеролл міркував про те, чи можуть Ф'юрі та Усік «зібрати понад 1 мільйон платних трансляцій? Якщо це так, то це вже величезний бій. Хто востаннє збирав понад мільйон? Я дуже хотів би, щоб цей бій зібрав не менше 1 мільйона PPV. Але не впевнений, що це реально. Адже Ф'юрі ніколи навіть близько не підходив до цієї цифри. Навіть коли бився з Деонтеєм Вайлдером. Так, я пам'ятаю про часові пояси. Але навіть у Британії він близько не підійшов до того, щоб продати мільйон. Єдиний у Британії, кому вдалося подолати цю позначку, це саме Джошуа».

Трохи раніше британська сторона дала зрозуміти, що переговори з українцем складніші, ніж вони розраховували. Со-промоутер Ф'юрі Боб Арум взагалі заявив, що «Красюку слід заткнутися».

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне