Арум обурений методами українського промоутера: Красюку слід заткнутися

Арум обурений методами українського промоутера: Красюку слід заткнутисяБою за звання абсолютного чемпіона хевівейту між чинними володарями всіх поясів Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) та Олександром Усиком (20-0, 13 КО) бути — у цьому впевнений співпромоутер британця Боб Арум. А ще він наполегливо радить промоутеру українця перестати використовувати ЗМІ та маніпулювати громадською думкою у спробі вибити своєму бійцю найкращі умови.

«Мені подобається Алекс [Красюк], він добрий хлопець і він українець, — сказав Арум iD Boxing. — Я люблю Україну, але йому слід заткнутись і не домовлятися через пресу. Він вів "переговори" у ЗМІ. Я не збираюся так вести справи. Я навіть трохи не обговорюватиму бій через ЗМІ. Переговори мають відбуватися за лаштунками».

Далі досвічений промоутер розповів, що «у нас багато людей, справами яких керує менеджер Егіс Клімас».

«Він класний хлопець, дуже розважливий. Ми можемо прийти до взаєморозуміння з ним і Тайсоном, тому я не говоритиму про відсотки та заяви у ЗМІ. Як тільки ви починаєте "переговори" у пресі, все розвалюється. Тому що тоді на перший план виходить его людей, і це переважає здоровий глузд. Тож нехай це залишиться за кадром», — закликав Арум.

Незважаючи на все це, функціонер каже, що «дуже оптимістичний» і впевнений – «ми зберемося разом і, сподіваюся, незабаром оголосимо».

«Ф'юрі-Усик не розвалиться. Сподіваюся, ми зможемо зайнятися цим боєм наступного тижня, і справа піде», — сказав Боб.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне