Бій між Усиком та Ф'юрі знову в небезпеці. У команді українця ставлять ультиматум

Бій між Усиком та Ф'юрі знову в небезпеці. У команді українця ставлять ультиматумЕгіс Клімас, менеджер чемпіона світу за версіями WBC, WBO та IBF у надважкій вазі українця Олександра Усика, повідомив, що бій між його підопічним та володарем титулу WBC британцем Тайсоном Ф'юрі знову у небезпеці.

Менеджер вимагає більшої поваги до свого бійця і заявив, що якщо команда Ф'юрі спробує перенести поєдинок, то вони просто зосередяться на обов'язковому захисті титулів.

«Все трохи змінилося. Спостерігається більша присутність Top Rank, але не надто. Вони поводяться з Олександром так само, як з Дереком Чісорою або Ділліаном Уайтом. Вони поводяться так, ніби це звичайний бій Ф'юрі у Великій Британії і все має бути за їхніми правилами.

Зараз ми хочемо трохи почекати, оскільки збираємося найняти адвоката, який добре знається на британських законах. Ми аутсайдери, але не можемо ковтати все, що нам кидають. Досить, значить досить.

Якщо цей бій відбудеться, то лише 29 квітня. Якщо вони захочуть перенести його, ми перейдемо до обов'язкового захисту», - сказав менеджер. 


Нагадаємо, раніше Усік вже пішов на поступки Ф'юрі, коли прийняв його умови щодо поділу гонорару.


 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне