Белью: Тільки один боєць у світі може побити Ф'юрі

Тоні Белью: Тільки один боєць у світі може побити Ф'юріЕкс-чемпіон світу та коментатор боксу Тоні Белью вважає, що лише один боєць у світі здатний зупинити його співвітчизника — володаря поясу WBC британського супертяжа Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО).

29 квітня визначиться абсолютний чемпіон дивізіону - Ф'юрі поб'ється з українцем Олександром Усиком (20-0, 13 КО), який володіє рештою топ-титулів хевівейту.

Тоні Белью: «Завжди вважав, що Ф'юрі буде надто великим для Усика. Але що ближче до бою, то більше я схиляюся на користь українця. Думаю, він єдиний, хто може побити Тайсона.

Зверніть увагу на те, що Ф'юрі кардинально змінив свій стиль, коли перейшов до тренера Шугара Хілла. Тепер він агресивний і б'ючий контрпанчер. Єдина його проблема через антропометрію в тому, що під час бою він постійно відставатиме від Усика на один крок. Адже Олександр має просто неймовірну роботу ніг. Не просто неймовірну, а найкращу у всьому світі.

Знаю, що Ф'юрі буде фаворитом у вболівальників та букмекерів. Я розумію це. Але повірте, якщо хтось і зможе його побити, то це буде Олександр Усик», — наполягає Белью.

У 2018 році Тоні спробував відібрати всі титули крузервейту у Олександра, але поступився важким нокаутом. З того часу в ринг він не виходив. А для Усіка це був останній бій у важкій вазі.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне