Белью - про згоду Усика на умови Ф'юрі: Я вважаю безумством те, що він це зробив

Белью - про згоду Усика на умови Ф'юрі: Я вважаю безумством те, що він це зробивЕкс-чемпіон світу в першій важкій вазі Тоні Белью назвав божевіллям той факт, що Олександр Усик погодився на всі умови Тайсона Ф'юрі, аби «Циганський король» бився із ним за всі титули у суперважкому дивізіоні.

«Олександр Усік продав себе дуже дешево. Він погодився з усіма вимогами, і я вважаю безумством те, що він зробив. Але що є, тобто. Він зробив це на благо боксу і щоб покращити ситуацію у своїй країні. Така він людина. Я з ним зустрічався, знаю про нього все.

Стиль Тайсона Ф'юрі змінився за останні кілька років, коли він перейшов під крило Шугар Хілла Стюарда до залу Kronk. Його стиль став зовсім іншим, він більше не є великим незручним бійцем, який використовує вправність як перевагу. Тепер Ф'юрі – агресивний контрпанчер. Він прагне потрясти та добити суперника. Ця зміна стилю зіграє на руку Усіку. Це справді буде так. Я ставлю на перемогу Олександра», - сказав Белью сайту talkSPORT.

Нагадаємо, раніше Ф'юрі закликав Усіка погодитися на розподіл гонорару в пропорції 70 на 30 на його користь. Пізніше Олександр прийняв цю угоду, але висунув опоненту зустрічну умову – пожертвувати мільйон фунтів українцям.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне