Белью відреагував на бажання Хірна звести Ф'юрі з Джошуа замість Усика

Белью відреагував на бажання Хірна звести Ф'юрі з Джошуа замість УсикаЕкс-чемпіон світу в першій важкій вазі Тоні Белью прокоментував слова промоутера Едді Хірна про те, що влітку він хоче влаштувати бій Ентоні Джошуа проти Тайсона Ф'юрі, якщо «Циганський король» не домовиться про мегафайт із Олександром Усиком.

«Ця інформація спочатку трохи застала мене зненацька, але Джошуа поб'ється з будь-ким. Тому, чесно кажучи, це мене не дивує. І Едді хоче влаштовувати найкращі серед можливих поєдинків у боксі. Тож це не повинно шокувати, але нехай спочатку Джошуа поб'ється з Джермейном Франкліном. Це великий бій, Джошуа повертається на арену О2 із новим тренером, новою системою. Нехай спочатку пройде Франкліна, а там будь що буде.

Безумовно, зараз Тайсон Ф'юрі - номер один у надважкій вазі. Його не можна недооцінювати. Я вважаю, що в системі залу Kronk, під керівництвом ШугарХілла Стюарда, він став зовсім іншим бійцем. Погляньмо, як усе складеться. Чесно кажучи, я думаю, що ніхто насправді не хоче битися з Олександром Усиком», - сказав Белью в інтерв'ю YouTube-каналу iFL TV.


 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне