Девід Хей - про бій Усик - Ф'юрі: Багато хто вірить, що це буде легка прогулянка для Тайсона

Девід Хей - про бій Усик - Ф'юрі: Багато хто вірить, що це буде легка прогулянка для ТайсонаКолишній чемпіон світу у двох вагових категоріях Девід Хей не вважає, що володар титулів WBA/WBO/IBF у надважкій вазі Олександр Усик стане легким суперником для чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі.

«Я не вірив, що Усик має вогневу міць, щоб перемогти Ентоні Джошуа. Але він довів, що я помиляюся, і побив його. У нього є навички, футворк, мужність, спрямованість, фізична форма. Він зробив все, що потрібно, щоб перемогти хлопця, який значно перевершував його за розмірами і був сильнішим фізично, він зробив це одного разу, і хто сказав, що він не може зробити це знову?

Багато хто вірить, що це буде легка прогулянка для Тайсона Ф'юрі, але я не думаю, що Усік - легкий суперник для будь-якого бійця. Він гордий хлопець, олімпійський чемпіон, абсолютний чемпіон світу у першій важкій вазі, чемпіон у надважкій вазі. Він захистив титули, це не була випадковість. Він реально крутий, і у нас є два приголомшливі бійці, які виступають в одну епоху. Ми повинні побачити їхній бій. Я щоночі молюся, щоб ми його побачили», - сказав Хей в інтерв'ю YouTube-каналу talkSPORT.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне